Fog i Lund

Jag blir så trött på mig själv att jag trodde jag kunde foga utan professionell hjälp, och nackdelen med att jag fogade själv är att jag tog fel material och nu måste allting göras om. Men som tur är har jag hittat ett erfaret företag som arbetar med fog i Lund! Andreas Karlssons Fog & Bygg heter dem och de ska tydligen vara jätteerfarna och har utfört många fogningar till mina släkter. Så nu äntligen kan fogningen utföras på bästa sätt och med rätt material. Så ett tips från mig om ni behöver utföra en fogning, be om professionell hjälp, jag lovar, det är värt det. Jag hade inte tänkt på något, utan jag tänkte bara att det var att fixa det och sedan skulle det vara klart. Men där hade jag fel, jag hade inte tänkt på något. T ex vilken påfrestning den kommer utsättas för och inte heller var den egentligen skulle sitta. 

Men men, nu har jag i alla fall lärt mig detta.

Ha en fortsatt bra dag och ni får gärna kommentera om ni har varit med om något liknande eller gjort något lika dumt val som jag har gjort. 

Vi hörs i nästkommande inlägg så lovar jag att jag kommer vara lite mer positiv. 

Du gillar kanske också...