Stresshantering på vårt företag

Tjabba!

Jösses vad jag är helt slutkörd och då har veckan precis börjat, jag kan inte förstå hur mycket det är att göra här nu. Som tur är så har all vår personal fått äran att gå och prata om stresshantering hos företaget Omstart i Linköping. Jag som sitter på en relativt högt uppsatt position inom företaget känner av den stressen som finns i hela byggnaden nu, det känns som att stresshantering verkligen kommer lägligt. Det är alltid mycket och göra på jobbet vid den här tidpunkten på året men på grund av att det har blivit lite rotation mellan rollerna på jobbet så är det många som inte har en aning om vad de ska göra. Jag hinner inte göra mina arbetsuppgifter eftersom att jag måste förklara för mina kollegor vad de ska göra, det leder till att jag hamnar väldigt mycket back i tiden och jag måste jobba över flera timmar på en vecka. Redan i eftermiddag ska jag träffa Omstart för att prata om stresshantering och vad som behövs göras inom vårt företag för att kunna hantera allt som pågår, min chef är där just nu så det är jag som får styra upp det här så länge. Förhoppningsvis kommer han tillbaka lite lugnare och med bättre kännedom inom stresshantering hos företag, mitt mål är att jag ska få gå hem efter mitt möte så att jag kan få vila upp lite. Jag har suttit och jobbat större delar av helgen, jag hann inte ens åka in till Linköping för att umgås med lite vänner. Som ni förstår så är det en väldigt svår situation vi sitter i och det här är något som måste åtgärdas väldigt fort innan anställda börjar gå in i väggen, vi har inte råd att förlora ännu mer folk från vårt företag.